Promocije

Dodajte svojoj antiage rutini dozu luksuza

Objavljena: 14.02.2017.

Dodajte svojoj antiage rutini dozu luksuza
Sada u apotekama: Eucerin® HYALURON-FILLER dnevne kreme u ekskluzivnim neseserima!

Verovatno ste vec mnogo toga culi o hijaluronskoj kiselini. Ali, da li ste znali da:
•... se hijaluronska kiselina  prirodno nalazi u mnogim organima u našem telu?
•... je dok smo mladi naše telo veoma bogato hijaluronskom kiselinom, jer organizam uspeva da je dopunjuje na dnevnoj bazi?
• …je nivo hijaluronske kiseline kod osoba preko 60 godina jednak jednoj desetini hijaluronske kiseline u organizmu adolescenta, te da upravo zbog toga mladi ljudi imaju cvrstu, lepo hidriranu kožu?
•…zahvaljujuci sposobnosti ove supstance da vezuje vodu, hijaluronska kiselina ima veliki uticaj na smanjenje bora i obezbeduje optimalnu hidrataciju  kože.
Ako su vaši odgovori na postavljena pitanja pozitivni, onda za vas nije tajna zašto hijaluronska kiselina vec duže vreme ima primat u odnosu na kolagen, nekada neizostavnu supstancu u antiage estetskoj medicini i preparatima za negu.
Ali, postoji još nešto što je veoma važno da znate kada je hijaluronska kiselina u pitanju. U preparatima za popunjavanje bora i antiage negu, koriste se razliciti tipovi hijaluronske kiseline, a upravo od karakteristika, to jest vrste hijaluronske kiseline koju sadrže zavise efekti tretmana za podmladivanje i antiage negu!
U svojim HYALURON-FILLER preparatima Eucerin® koristi autenticnu, izuzetno efikasnu kombinaciju, hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja popunjava bore duboko u koži, gde nastaju, i na površini. Ova kombinacija zaslužna je i za cinjenicu da Eucerin® HYALURON-FILLER preparati obezbeduju trenutne, ali i dugotrajne rezultate u borbi protiv simptoma starenja kože.
I tu nije kraj dobrim vestima:
Eucerin® HYALURON-FILLER kreme za dan za suvu i za normalnu  i kombinovanu kožu, SADA možete pronaci u ekskluzivnom pakovanju - luksuznom neseseru koji ce
vašoj dnevnoj rutini antiage nege kod kuce ili na putovanju dati posebnu car! 
INFO PLUS:
Specijalna ponuda traje dok traju zalihe!
Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu idealna su podloga za šminku, a sadrže i:

- bioaktivni saponin koji dodatno stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži
- SPF 15 i UVA zaštitu od negativnih efekata suncevog zracenja, medu kojima  je i prevremeno starenje kože