PharmaVital OMEGA-3 MASNE KISELINE 1000mg + 12mg VITAMIN E

100 kapsula

Sadržaj

1 kapsula:Riblje ulje - 1000 mg, Od toga: Omega-3 masne kiseline - 300 mg ( EPA - 180 mg, DHA - 120 mg); Vitamin E (D-alfa-tokoferol) - 12 mg alfa-TE

Osnovne namene, delovanje

Dodatak ishraniUlje morskie riba se dobija iz mesa nekoliko vrsta morskih riba (uključujući i ulje lososa) i predstavlja bogat izvor dugolančanih omega-3 masnih kiselina: eikozapentaenske (HPA) i dokozaheksaenskc kiselinc (DHA).Pošto se rctko kada ispuni preporučen unos ribe od 2-3 puta nedeljno, preporučuje se upotreba dodataka ishrani sa polinezasićcnim masnim kiselinama. PharmaVital OMEGA-3 kapsule su dobar izbor za postizanje preporučcnog dnevnog unosa od 250 mg EPA i DHA.EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvorni efekat se postiže unosom od 250 mg EPA i DHA.Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Preporučeni način uzimanja

OdrasliUzeti l -2 kapsule dnevno sa dovoljno tečnosti. Kapsulu progutati celu.DecaProizvod nije namenjen deci mlađoj od 4 godine!

Podaci o dozvoli

Broj dozvole: 7355/2015

Podatke o preparatu dostavljaju proizvodjači i uvoznici.Administrator ne odgovara za tvrdnje i tačnost podataka dobijenih od proizvođača i uvoznika.Sva prava zadržana.